JT24

 

POWER

JT24 är utrustad med en Tier 4 Cummins-dieselmotor med 101Hp och ger oslagbar kraft.
JT24 använder dubbla tryckmotorer för att ge 107kN för dragkraft och tillbakadragning, samtidigt som den bibehåller sin kraft.

PRODUKTIVITET

Maskinen är utrustad med en maximal vagnhastighet på 64-66 m/min, Vilket är fem procent snabbare än konkurrerande enheter. Den här funktionen minskar cykeltiderna och ökar driften och produktiviteten på arbetsplatsen, så att du får mer gjort.

AVANCERAD TRÅDLÖS STYRENHET FÖR INSTÄLLNINGAR OCH MARKFÖRHÅLLANDE.

JT24 erbjuder en avancerad trådlös kontroll som gör att du kan ställa in borrmaskinen utanför operatörens arbetsstation och inkluderar en eller två stegs manövrering från styrenheten. Vilket möjliggör en mer exat placering av borrmaskinen.

MODERN DESIGN

Designad med en bredare ram, erbjuder JT24 bästa klassens stabilitet utan att kompromissa med utseendet. En läges indikator ger den exakta positionen för ökad produktivitet och intuitiv användning, Har ett enkelt och beprövat borrstångs system med lägre tyngdpunkt än konkurrerande enheter.

SERVICE VÄNLIGHET

JT24 Är utrustad med utfällbara, lyftbara servicedörrar för enkel åtkomst för maskinunderhåll och service. Öppna griptänder mot föraren för snabbare och enklare byten.

FUNKTIONER OCH FÖRDELAR

Som med alla DITCH WITCH utrustningar stöds JT24 av ett värds omspännande nätverk av återförsäljare som du kan lita på för deras engagemang. Samt för din framgång. Alltid äkta DITCH WITCH delar och fabriksutbildad service personal och expert rådgivare.

HYTT

I vår nya hytt för JT24 från Svenska RIMASTER har Vi utvecklat ett antal lösningar för ergonomi, belysning, luftkonditionering, uppvärmning och kameror i den nya hytten. Detta ger förarna den bästa sikten över redskapet och arbetsplatsen.