HX30

 

HX30 VAKUUM GRÄVENHET

 

LÅG PROFIL. HÖG PRESTANDA

Den kraftfulla HX30 har en 24,8-Hk Kubota-dieselmotor för avancerad prestanda och produktivitet vid alla medelstora pottgrävningar, soft-gräv eller saneringsuppgifter.

 

PRODUKTIVITET.

Drivs av en 24,8Hk (18,5kW) Kubota-dieselmotor, ger HX30 optimal sugkraft och vattentryck för alla medelstora underjordiska byggarbeten. Patentsökt tillverkning/ brytningstätning optimerar luftflödet för ökad effektivitet och förenklad VVS. HX30 har också 66 procent mer bränslekapacitet än sin föregångare för förbättrad produktivitet och färre tankstopp under arbetsdagen.

 

MÅNGSIDIGHET

HX30 är utrustad med en 1893 liters tank för material och en vattentank med 303

eller som alternativ 758 liters vattentank.

Finns även konfigurationen 3029 liter för material och 1514 liter vatten

Maskinen kan konfigureras för att rymma förarkontroller på vänster eller höger sida för att möta varje entreprenörs individuella behov.

DESIGN

Med en låg profildesign minskar HX30 hela enhetshöjd. Detta underlättar manöver barheten och gör det möjligt för enheten att passa i höjdbegränsade områden utan att kompromissa med markfrigången så att förare lättare kan undvika hinder på mark.

Patenterad, avancerad dörrlänk automatiserar låsning när den är helt öppnad, utan ytterligare operatörer kräver något.

 

UNDERHÅLL.

HX-Modellerna har förbättrad användarvänlighet eftersom alla underhållspunkter är mer tillgängliga med en lyftkraftsdörr design.

Standard på HX30 har ett cyklonfiltreringssystem som minimerar filterrensningsfrekvensen, samtidigt som den ger överlägsen filtrering, vilket resulterar i ökad produktivitet.

 

HYDRAULISKA REGLAGE.

Hydrauliska kontroller på baksidan av enheterna förbättrar förarens synlighet. Arbetsbelysningen har 2st LED-strålkastare på baksidan av vakuumenheten för användning i mörker eller på natten.